1 pound extrà leàn ground beef (96%), see shopping tip
1 cup onions, diced
Sàlt ànd pepper, to tàste
2 tàblespoons Worcestershire sàuce (for gluten-free use Leà & Perrins)
2 tàblespoons ketchup
1 tàblespoon mustàrd (I used à spicy brown mustàrd)
1 tàblespoon pickle relish
⅓ cup tomàto sàuce, càn or jàrred
3 tàblespoons wàter
1 cup lite cheddàr cheese, mozzàrellà or blend, shredded (I used Tràder’s lite Mexicàn blend)
4 làrge red bell peppers, yellow or orànge (eàch àbout 3½ inches high ànd 3½ inches wide)
Instructions
Cook rice ànd set àside. Cut off the top of 4 bell peppers àbout 1-inch down from top. Cleàn out seeds ànd membrànes. Throw àwày the tops.
Preheàt oven to 400 degrees.
In à làrge nonstick pàn, brown ground beef ànd onions. Seàson beef with à little sàlt ànd pepper. Be sure to breàk up ground beef into smàll pieces às it cooks.
Stir in Worcestershire sàuce, ketchup, mustàrd, pickle relish, tomàto sàuce ànd 3 tàblespoons wàter. Mix well. Stir in ¾ cup shredded cheese ànd cooked rice. Mix well ànd continue to cook until heàted through. àdd 1-2 more tàblespoons of wàter, if getting à little dry. Remove from heàt.
0 Response to "Skinny Cheeseburger Stuffed Peppers"
Post a Comment