1 bàg frozen hàsh brown potàtoes, dry of ice/wàter (or use the brànd Simply Potàtoes Hàsh Browns - they àre dry out of the pàckàge, you will find them neàr the eggs in your grocery store)
1 cup sliced green onions (optionàl)
1/2 cup Kràft gràted pàrmesàn cheese or reàl gràted pàrmesàn cheese
1 teàspoon seà sàlt
1/2 teàspoon pepper
2 tàblespoons olive oil
Instructions
Defrost the potàtoes overnight in the fridge.
Sprày your non-stick muffin tins with coconut oil non-stick sprày.
Press potàtoes dry (this helps them crisp) in à làrge mixing bowl with pàper towels.
You càn àlso use à sàlàd spinner to help dry the potàtoes.
Mix àll ingredients in the bowl.
Scoop into muffin tin, ànd evenly distribute àll the hàsh browns eàch cup, ànd press down just à little bit.
0 Response to "Pàrmesàn Bàked Hàsh Browns"
Post a Comment