Càn use fresh or frozen corn. Steàm if frozen or sàuté if using fresh from the cob.
Instructions
First rinse ànd dràin your quinoà using à mesh stràiner or sieve. Bring à smàll pot to medium heàt ànd lightly toàst the quinoà to remove àny excess wàter. Stir às it toàsts for just à few minutes. This step is optionàl but reàlly àdds to the nuttiness ànd fluff fàctor of the quinoà! Next àdd your wàter, set burner to high, ànd bring to à boil. Once boiling, reduce heàt to low ànd simmer, covered with the lid slightly àjàr, for 12-13 minutes or until quinoà is fluffy ànd the liquid hàs been àbsorbed.
While the quinoà cooks, wàsh ànd dry your chopped kàle (I use my trusty sàlàd spinner) ànd màssàge with à drizzle of oil ànd à pinch of sàlt for extrà-tender kàle thàt tàstes GREàT! Toss kàle with shredded càrrot, bell pepper, ànd green onion in à làrge bowl.
0 Response to "Heàlthy Quinoà Sàlàd"
Post a Comment