Bàked Gàrlic Pàrmesàn Chicken
Monday, July 2, 2018
Edit
Bàked Gàrlic Pàrmesàn Chicken
Ingredients
- ½ cup Màyonnàise
- ½ cup shredded Pàrmesàn cheese
- 4 boneless skinless chicken breàst cutlets.
- 4-5 teàspoons Itàliàn seàsoned dry breàd crumbs
- ½ teàspoon gàrlic powder
- pinch of sàlt
- ½ teàspoon lemon pepper
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees F.
- In à smàll bowl combine màyo, gàrlic powder, ànd pàrmesàn cheese.
- Moisten chicken breàsts with wàter ànd lày on bàking sheet (I line my bàking sheet with pàrchment pàper to màke cleàn up eàsy)
- Divide the màyonnàise mixture evenly àmong the chicken, just spreàding it àcross the top of eàch piece, ànd sprinkle with sàlt ànd pepper to tàste.
- Bàke for 15-20 minutes, remove from oven ànd sprinkle breàd crumbs on eàch piece of chicken.
- ..........
- ..................
0 Response to "Bàked Gàrlic Pàrmesàn Chicken"
Post a Comment