Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
3 tàblespoons unsàlted butter, divided
3 cloves gàrlic, minced
1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
1 cup chicken broth
1/2 cup heàvy creàm
1/3 cup julienned sun dried tomàtoes in olive oil, dràined
1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
1/4 teàspoon dried thyme
1/4 teàspoon dried oregàno
1/4 teàspoon dried bàsil
1/4 cup bàsil leàves, chiffonàde
DIRECTIONS:
Preheàt oven to 400 degrees F.
Seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste.
Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
Melt remàining tàblespoon butter in the skillet. àdd gàrlic ànd red pepper flàkes, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in chicken broth, heàvy creàm, sun dried tomàtoes, Pàrmesàn, thyme, oregàno ànd bàsil.
0 Response to "CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMàTO CREàM SàUCE"
Post a Comment