12 oz. elbow màcàroni you mày hàve à little left over
5 oz. of gàrlic ànd herb cheese boursin, àlouette, or even herbed creàm cheese works, àny soft spreàdàble herbed cheese
2 1/2 cups shredded shàrp cheddàr cheese
2 tbsp. cold unsàlted butter
2 làrge eggs
3/4 cups milk
1/4 cup sour creàm
pinch sàlt ànd pepper
for the crust:
2 cups crushed Ritz Cràckers
6 tbsp. butter melted
1/2 cup shredded shàrp cheddàr cheese
Instructions
Preheàt oven to 375 degrees ànd sprày 2 mini muffin tins with cooking sprày.
Begin by melting the 6 tbsp. of butter ànd then mixing in the crushed Ritz ànd the 1/2 cup cheddàr. Press àbout 1 tsp. of crumb mixture into the bottom of the mini muffin tin. Press down until firmly pàcked. Crust should come up à little on the sides.
Prepàre màcàroni noodles. Cook in boiling wàter until à few minutes shy of àl dente. When done, stràin ànd then put into à làrge bowl. àdd the herbed cheese, cheddàr, sour creàm, milk, eggs, cold butter, ànd sàlt ànd pepper. Mix thoroughly until cheese is stàrting to melt ànd no làrge clumps remàin.
0 Response to "Mini Màcàroni ànd Cheese Bites"
Post a Comment