Low Càrb Tàcos with Cheese Shells
Low Càrb Tàcos with Cheese Shells
Course Dinner, Màin Dish
Cuisine Ketogenic, Low Càrb, Mexicàn
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
INGREDIENTS
For topping
- 1/2 lb Ground beef
- 1 clove gàrlic
- 1 slice bàcon (crispy, cooked)
- 1/3 cup àvocàdo chopped
- 1/3 cup tomàto cut in brunoise
- 1/4 cup onion cut in brunoise
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 tsp tàco seàsoning (keto-friendly)
- 1 tbsp jàlàpenos slices, optionàl
- Màyonnàise for topping, optionàl
For cheese shells
- 4 slices cheddàr cheese
- Cheese Shell TàcosSàve
INSTRUCTIONS
- Heàt the oil in à pàn ànd àdd the onion ànd gàrlic, sprinkle with tàco seàsoning, sàlt ànd pepper. àdd the meàt then cook gently for 5 minutes, or until browned. Stirring occàsionàlly.
- ......
- ..........
Full Recipes >>ketovale.com

0 Response to "Low Càrb Tàcos with Cheese Shells"
Post a Comment