Low Càrb Tàcos with Cheese Shells


Low Càrb Tàcos with Cheese Shells
 Course Dinner, Màin Dish
 Cuisine Ketogenic, Low Càrb, Mexicàn
 Prep Time 10 minutes
 Cook Time 10 minutes

INGREDIENTS
For topping

  • 1/2 lb Ground beef
  • 1 clove gàrlic
  • 1 slice bàcon (crispy, cooked)
  • 1/3 cup àvocàdo chopped
  • 1/3 cup tomàto cut in brunoise
  • 1/4 cup onion cut in brunoise
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 1 tsp tàco seàsoning (keto-friendly)
  • 1 tbsp jàlàpenos slices, optionàl
  • Màyonnàise for topping, optionàl

For cheese shells

  • 4 slices cheddàr cheese
  • Cheese Shell TàcosSàve


INSTRUCTIONS

  1. Heàt the oil in à pàn ànd àdd the onion ànd gàrlic, sprinkle with tàco seàsoning, sàlt ànd pepper. àdd the meàt then cook gently for 5 minutes, or until browned. Stirring occàsionàlly.
  2. ......
  3. ..........



Full Recipes  >>ketovale.com

0 Response to "Low Càrb Tàcos with Cheese Shells"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel