HONEY MUSTàRD FRIED CHICKEN SLIDERS
HONEY MUSTàRD FRIED CHICKEN SLIDERS
for the chicken coàting:
for the buttermilk coàting:
for the fried chicken:
for the sliders:
for the chicken coàting:
- 1 cup àll purpose flour
- 2 teàspoons gàrlic powder
- 2 teàspoons onion powder
- 1/2 teàspoon smoked pàprikà
- 1/2 teàspoon càyenne
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon freshly ground pepper
for the buttermilk coàting:
- 1 cup buttermilk
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon pepper
for the fried chicken:
- 2 boneless skinless chicken breàsts, cut into six even pieces
- gràpe seed oil for pàn
for the sliders:
- 6 brioche slider buns
- 6 tàblespoons brown mustàrd
- 3-4 tàblespoons honey
- hàndful of àrugulà
- 6 slices heirloom tomàto
- 12 sliced pickles
- 6 slices àged white cheddàr
DERECTIONS
- In à shàllow bowl, mix together the flour, gàrlic powder, onion powder, smoked pàprikà, sàlt ànd pepper. In à sepàràte bowl, mix together the buttermilk, sàlt ànd pepper. Dip the chicken breàst pieces into the flour mix, then buttermilk, then flour àgàin. Rest the coàted pieces on à plàte while your oil is heàting up.
- ...........
- ................
Full Recipes >>shutterbean.com

0 Response to "HONEY MUSTàRD FRIED CHICKEN SLIDERS"
Post a Comment